Melatonina 1,95 mg 60 càpsules

Melatonina bicapa 1,9 mg 60 càpsules

008144
13,78 € 14,50 € -5%
Impostos inclosos
Mostres gratuïtes amb cada compra!
- +

Enviament gratuït   (a partir de 20€). Rebeu-lo dimarts 7
La nostra nova càpsula de melatonina millora l'efecte de son durant tota la nit gràcies a la seva composició bicapa:

La primera capa es dissol una vegada s'ha ingerit la càpsula i conté 1,9 mg de melatonina per activar l'inici del son. La seva ràpida dissolució activa el son de forma més ràpida, reduint l'acció de la melatonina al cos de les 8 hores de la nostra càpsula anterior a tan sols 30 minuts.

La segona capa es dissol una vegada ja s'ha iniciat el son i la seva funció és perllongar el son de manera ininterrompuda i sense ensurts. Aquesta segona capa allibera passiflora, rosella de Califòrnia, Valeriana, Melosa i Vitamines B6 i B12, que contibueixen al funcionament normal del sistema nerviós.


Les nostres càpsules són un producte vegà, sense gluten i sense lactosa.


Components

Melatonina 1,9mg; La melatonina és una hormona que segreguem de forma natural al nostre cos i que ens ajuda a disminuir el temps per agafar el son. També es fa servir per alleujar el jetlag en vols de llarga distància.

Extracte sec de Pasiflora 100mg; La Pasiflora és un conegut ansiolític i sedant que ajuda a agafar el son. També conté flavonoides naturals que es troben en fruites i verdures i que ajuden a mantenir el sistema immunològic de manera natural.

Extracte sec de Rosella de Califòrnia 50mg; La rosella de Califòrnia és un narcòtic d'origen natural que ajuda a millorar la qualitat del son natural, i relaxa tant el cos com la ment.

Extracte sec de Valeriana 50mg; La Valeriana és molt coneguda per al tractament de problemes nerviosos com l'ansietat, l'estrès i l'insomni. Treballa com un hipnotitzant natural i tranquil·litzant.

Extracte sec de Melisa 50mg; Les fulles actuen favorablement en cas d'estrès, conté propietats antiespasmòdiques i afavoreixen el son.

Vitamina B6 1,4mg; La vitamina B6 es pot trobar a les nous i ajuda a mantenir el sistema nerviós de manera natural.

Vitamina B12 2,5 micrograms: La vitamina B12 ajuda a formar glòbuls vermells ia mantenir el sistema nerviós central de manera natural. Es troba de manera natural a cereals, ous i llet.
 
No hi ha ressenyes
Producte afegit a la llista de desitjos