Hyaluronic Acid Collagen Concentrate 30 ml
Hyaluronic Acid Collagen Concentrate 30 ml
Hyaluronic Acid Collagen Concentrate 30 ml
Hyaluronic Acid Collagen Concentrate 30 ml
Hyaluronic Acid Collagen Concentrate 30 ml
Hyaluronic Acid Collagen Concentrate 30 ml
Hyaluronic Acid Collagen Concentrate 30 ml
Hyaluronic Acid Collagen Concentrate 30 ml

Sèrum d'Àcid Hialurònic Concentrat

009655
16,67 € 17,55 € -5%
Impostos inclosos
Mostres gratuïtes amb cada compra!
- +

Enviament gratuït   (a partir de 20€). Rebeu-lo dimarts 7
Antiarrugas

El nostre concentrat d'àcid hialurònic antiarrugues per al rostre i el coll és el boost perfecte antiedat.

Això és possible gràcies a la nostra formulació a base d'1% d'AH de baix pes molecular que penetra a través de l'epidermis i és d' efecte hidratant i antiarrugues . Alhora, conté pèptids (Argireline) amb efecte antiarrugues bòtox-like que relaxen la musculatura i per tant les arrugues d'expressió, el col·lagen d'origen marí hidratant i d'efecte tensor, i finalment, suc d'àloe vera que actua com a calmant i hidratant.

Mostres gratuïts amb cada compra!
Subscriu-te a la nostra Newsletter i obté un 10% a la teva primera compra

 
El booster facial d'àcid hialurònic i col·lagen aporta una sensació d'hidratació intensa i instantània, és d'absorció immediata per la qual cosa el seu efecte és visible al moment . Té una textura suau sense olis ni greixos i està indicat per a tot tipus de pell, fins i tot pell greixosa.

A l'hora de comprar un sèrum hidratant a base d'àcid hialurònic cal tenir en compte que aquest àcid sigui de baix pes molecular . Així, es tracta d'una molècula molt petita que passa a través de l'epidermis imanten la hidratació a les capes profundes de la pell . De manera que a l'interior de la dermis produeix a més un efecte de farciment.


Com cal aplicar l'àcid hialurònic concentrat?

El nostre sèrum d' àcid hialurònic i col·lagen concentrat es poden fer servir tant a la rutina matinal com a la nocturna. Recomanem que s'apliqui cada dia dues vegades al dia per a un resultat millor.

Com s'hi aplica?

1. Neteja el teu rostre.
2. Aplica 1 o 2 pulsacions d'àcid sobre el rovell dels dits.
3. Aplica el sèrum a la cara amb un massatge lleuger.
4. Espera uns instants fins que el sèrum s'absorbeixi.
5. Si usem el concentrat d'àcid hialurònic a la nit, podem complementar-lo amb la Crema Oxigenant de Rosa Mosqueta , amb la crema Fitflow O2 Boost Sèrum o amb el Gel efecte botox . Si ho fem servir durant el dia, és recomanable que usem una protecció solar com Moisturiser Pollution Protect .

Actius destacats i ingredients

Actius destacats
Tots els ingredients d'aquest booster facial d'àcid hialurònic i col·lagen són actius de provada eficàcia, com l'àcid hialurònic, els pèptids d'acció antiarrugues (Argireline), el col·lagen marí d'acció tensora i el del suc d'Aloe Vera com a calmant e.

Ingredients
Aqua, Propanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Aloe barbadensis leaf juice*, Aluminium starch octenylsuccinate, Sodium hyaluronate, Hydrolyzed collagen, Isohexadecane, Palmitoyl hexapeptide-19, hydroxyethyl bat 60, Xanthan gum, Benzoic acid , Dehydroacetic acid, Phenoxyethanol, Parfum, Sorbitan isostearate, Benzyl benzoate, Citric acid, Alpha-isomethyl ionone, Sodium benzoate, Potassium sorbate.

Aquest booster facial ha estat formulat per la Dra. Teresa Castells, farmacèutica fundadora de la Farmàcia La Pedrera

Tipus d'envàs i reciclatge

Fes una ullada les instruccions de reciclatge dels nostres envasos
No hi ha ressenyes

Podria interessar-te...

Producte afegit a la llista de desitjos